Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς


Είμαστε μια ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στη συλλογή στατιστικών στοιχείων και στην ανάλυση δεδομένων ιστοχώρων σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε τις ακριβέστερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση του ιστοχώρου μεταξύ άλλων ιστοχώρων σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και στατιστικά στοιχεία ανά περιοχή και διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά του ιστοχώρου.

Κάθε μήνα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας, κυρίως για την ανάλυση των ανταγωνιστών τους, αλλά και για την παρακολούθηση της θέσης του ιστοχώρου τους μεταξύ των εκατοντάδων εκατομμυρίων των άλλων ιστοχώρων. Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση επιτρέπει τη λήψη πληροφοριών που χρειάζεστε όσον αφορά τη διαδυκτιακή κίνηση και τις προδιαγραφές του διακομιστή.

Γιατί μας εμπιστεύονται; Αυτό οφείλεται στη χρήση μοναδικών τεχνολογιών που αποτελούν την καρδιά της επιχείρησής μας. Η πιο ακριβής και έγκαιρη πληροφόρηση παρέχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών μας.