www.lurpak.gr - Φρέσκο βούτυρο γάλακτος από αγνό αγελαδινό γάλα, για υ - Lurpak

lurpak.gr

επισκεφτείτε τον ιστότοπο

Lurpak είναι ο #137,360 ιστότοπος στην Ελλάδα. "Φρέσκο βούτυρο γάλακτος από αγνό αγελαδινό γάλα, για υ."

Advertisements

137,360

Κατάταξη στην Ελλάδα

51,741,250

Παγκόσμια κατάταξη

Τομέας http://www.lurpak.gr
Ημερήσιες επισκέψεις 6
Ημερήσιες προβολές σελίδας 35
Εκτιμώμενη αξία 270 € *
Εισόδημα ανά επισκέπτη 2.45 €
Εισερχόμενοι σύνδεσμοι 5
Φράσεις-κλειδιά
lurpak, global, dairy
Κατάταξη σε χώρες
g+ twitter facebook

Επισκεψιμότητα ιστότοπου

Ιστορικό Στατιστικών Δεδομένων 3 μηνών κατά μέσο όρο
Παγκόσμια κατάταξη 51741250 -3502883
Μηνιαίοι επισκέπτες 180 6.77%
Κατάταξη μηνιαίων επισκεπτών 51,053,426 -3456317
Μηνιαίες προβολές σελίδας 1,050 -3.6%
Κατάταξη μηνιαίων προβολών σελίδας 42,704,612 +1537366
Προβολές σελίδας ανά επισκέπτη 5.75 -

περιεχόμενο

Επικεφαλίδες για www.lurpak.gr

Διακομιστής διαδικτύου

Πληροφορίες κέντρου δεδομένων
Rackspace.com
AS15395 Rackspace Ltd.
Uxbridge
England
United Kingdom
51.5462, -0.4796
Ο χρόνος φόρτωσης διακομιστή Web είναι 0.25 δευτερόλεπτα.
Τα ονόματα διακομιστών είναι . Ο αριθμός IP είναι 78.136.36.244
IP: 78.136.36.244
Τύπος διακομιστή: Apache/2.2.3 (Red Hat)
σύνολο χαρακτήρων: ISO-8859-1
PING www.lurpak.gr (78.136.36.244) Το μέγεθος του πακέτου είναι 51 bytes.
51 bytes για 78.136.36.244: seq_num=1 TTL=64 25.1 ms
51 bytes για 78.136.36.244: seq_num=2 TTL=64 25.8 ms
51 bytes για 78.136.36.244: seq_num=3 TTL=64 25.9 ms
--- www.lurpak.gr αποτελέσματα ping ---
επεξεργάστηκαν 4 ερωτήματα, ελήφθησαν 4 πακέτα, χάθηκαν 0 (0% απώλεια)
Ο μέσος αριθμός ping στο διακομιστή είναι 19.2 ms, και ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας είναι 0.25 δευτερόλεπτα.
Διαμόρφωση διακομιστή Web
Μέγεθος περιεχομένου: 284
Τύπος περιεχομένου: text/html; charset=iso-8859-1
Ημερομηνία: Mon, 11 May 2015 14:00:36 GMT
Διακομιστής διαδικτύου: Apache/2.2.3 (Red Hat)
Με τη χορηγία της X: PHP/5.1.6
Ομάδα Cookie: +
P3P: -
Ποικιλία: -
ETag: -
Περιεχόμενο MD5: -
Κωδικοί δημόσιων κλειδιών: -

Τα δεδομένα είναι κατά προσέγγιση*
Τα δεδομένα έχουν υποβληθεί σε τροποποίηση: 11.05.2015 23:51:03

Advertisements